Trouwe klanten van WVW-Photography-Events worden beloond…

Met ingang van 1 april 2015 worden trouwe klanten van WVW-Photography-Events beloond met een korting op alle tickets die vanaf deze datum worden gekocht.
Sinds de start medio juli 2014 heeft een grote groep deelnemers het mogelijk gemaakt om op de ingeslagen weg voort te gaan en deze groep wordt nu beloond met een korting van 10% op ieder volgende ticket vanaf 1 april 2015.

Dit betekent niet dat andere deelnemers aan de events deze korting niet zouden kunnen ontvangen. Dit kan terdege wel. Het ticketsysteem houdt netjes bij wie een ticket koopt. Deelnemers die de minimale afname hebben bereikt (5 tickets) krijgen bij hun eerstvolgende ticket ook 10% korting.

Om voor deze korting in aanmerking te komen is het noodzakelijk dat u een account aanmaakt op deze website. U geeft eenmalig uw gegevens op en bij het bestellen van tickets worden deze gegevens automatisch toegevoegd aan de bestelling. Het systeem herkent dan ook direct of u voor korting in aanmerking komt en zal deze controleren/verrekenen bij de afrekening met Ideal of MrCash.

Wilt u ook in aanmerking komen voor de nieuwsbrief, laat dan ook het emailadres/naam achter in het speciaal daarvoor bestemde aanmeldveld op de de website.