Planning najaar 2018/voorjaar 2019

De tijd vliegt.
Het najaar staat alweer bijna voor de deur, tijd om weer een aantal mooie locaties voor mijn evenementen te vinden.

Soms is het best lastig om een locatie te vinden die aantrekkelijk is voor een event. Het is niet zo dat er niet genoeg mooie locaties zijn, maar beschikbaarheid en huurprijzen spelen vaak de grootste rol om er een evenement neer te kunnen zetten.

Als voorbeeld: ik vind een schitterende locatie, met eigenlijk wel een (te) hoge huurprijs en dan is een onderdeel van het contract dat als een organisatie dezelfde locatie voor meerdere dagen wilt huren en mijn dag valt daarin, dan wordt mijn contract opgezegd. Met vaak maanden van voorbereiding van mijn kant, gaat zo’n clausule niet werken. Dit is dan maar een voorbeeld waar ik zo vaak tegenaan loop.

Op dit moment staan er 3 evenementen op de site, waarvan 2 op korte termijn:
1. Stadspaleis “het oude stadhuis”
2. Kasteel Dussen
Voor beide evenementen zijn nog maar een paar tickets beschikbaar, dus mocht er interesse zijn, stuur me even een bericht vanaf deze website of op Facebook.

Uiteraard is er in december weer het KerstEvent in The Lodge in Gilze. Vorig jaar was de locatie bedekt met een flink pak sneeuw en zijn vele mooie unieke foto’s gemaakt. Wat het dit jaar wordt?  Wie het weet, mag het zeggen. Sneeuw of geen sneeuw, het blijft een toplocatie die ik graag 2 keer per jaar boek.

Ik hoop van de week nog 2 evenementen toe te voegen, een uniek kasteel en een industrieel complex.  De gesprekken hiervoor zijn al ver gevorderd.

Uiteraard kijk ik ook al vooruit naar 2019 en mogelijk komt Kasteel Ammersoyen daar weer te voorschijn. In 2018 maar liefst 3 keer achter elkaar gehuurd en praktisch uitverkocht.

Mocht je een tip hebben voor een mooie locatie dan beloon ik die met 1 of 2 gratis tickets als ik die locatie inderdaad ga huren voor een evenement.
Tips moeten wel locaties zijn die niet vrij toegankelijk zijn.
Stuur uw tip via email op deze site en uiteraard kom ik er dan op terug.

Wim