Op naar 10 jaar events………….

Time flies….
Deze maand is het 9 jaar geleden dat ik mijn eerste event in de lucht zette. Velen volgden en de een meer succesvoller dan de andere. Concurrentie en het elkaar niks gunnen speelden toen ook een rol, maar inmiddels zijn dit soort zaken achter de rug.
Tot de toppers behoren/behoorden The Lodge in Gilze, waar ik me en ook de deelnemers een soort kind aan huis voelen door o.a. de gastvrijheid. Kasteel Oud Wassenaar stond maar liefst 10 x op de lijst en is helaas sinds januari 2023 gesloten door allerlei juridische conflicten op gemeente, omwonenden en eigenaar niveau.
Kasteel Dussen, ook een topper. Kastelen van de Stichting ” Geldersch Landschap en Kasteelen” zoals Rosendael, Ammersoyen en Zijpendaal.
En dan niet te vergeten “De Koepel Gevangenis’ in Arnhem. Ik zal nooit meer vergeten wat ik voelde toen ik daar de 1e keer binnenliep voor een bespreking. Zo indrukwekkend, intens… Het lukte om 3x deze locatie te huren en ook helaas is deze uit het verhuur circuit.
Eveneens een mooie locatie was wat ik de The Tower noemde. Een 10 verdiepingen hoge silo van de CHV in Veghel. Je keek zo van beneden naar boven over alle verdiepingen heen. Op dit moment wordt of is The Tower verbouwd naar een experience center.
Veel deelnemers heb ik zien komen en gaan, velen zie ik nog steeds terug en nog steeds zijn de meeste events uitverkocht na enige tijd.
Natuurlijk gaat er veel werk in zitten, het begeleiden van A tot Z van event/deelnemers, de chatgroep, de issues en noem maar op, maar ik wil het ook niet missen!
Daarom ga ik door naar juli 2024! Een nieuw lustrum jaar dat we dan zeker gaan vieren met deelnemers van toen en van nu .
Wat het wordt? Ik heb daar uiteraard al een idee over en er is zelfs al overleg geweest.
Maar……. misschien leuk om van jullie ook een iets te horen van leuke herinneringen aan mijn events of anekdotes.
En als laatste: wat zou jij als eventmanager bedenken om een 10 jarig jubileum te vieren.
Wim
Reacties naar : info@wvw-photography-events.nl