Nieuws over WvW fotografie evenementen

Evenementen en COVID-19

Helaas ontkom ik er ook niet aan om alle geplande evenementen tot nader order te cancellen of te verplaatsen naar een nieuwe datum in 2021.

Zodra de regels van het RIVM  het weer toelaten, worden de nodige evenementen weer ingepland.

Voor 2021 staan in ieder geval 2 uitverkochte events op Kasteel Oud Wassenaar op de lijst.
Uiteraard wordt deze locatie nog een paar keer aangeboden in de loop van 2021

Medio mei 2021 is er uiteraard het Lente Event 2021 op The Lodge in Gilze,  een jaarlijks terugkerend succesvol event.
December 2021 zijn we weer te gast op deze locatie, maar dan met het Kerst Event 2021.

In de komende maanden ga ik op zoek naar een aantal nieuwe locaties en ook een aantal locaties die al eerder bezocht zijn, zullen weer deel uit maken van de kalender 2021.

Tips voor locaties zijn altijd welkom.

Rest mij alleen nog te zeggen: Blijf gezond en laten we hopen dat 2021 weer een goed jaar mag worden zoals we dat gewend waren.

Wim

 

 

 

 

 

 

 

The Tower

Op het industrieel erfgoed Meijerij staat een gebouw wat ik maar The Tower hebt genoemd. Een 7 verdiepingen hoog pand waarin vroeger het voer werd gemengd. Een indrukwekkend geheel met nog de silo’s erin, apparatuur etc. Lees meer…

Planning najaar 2018/voorjaar 2019

De tijd vliegt.
Het najaar staat alweer bijna voor de deur, tijd om weer een aantal mooie locaties voor mijn evenementen te vinden.

Soms is het best lastig om een locatie te vinden die aantrekkelijk is voor een event. Het is niet zo dat er niet genoeg mooie locaties zijn, maar beschikbaarheid en huurprijzen spelen vaak de grootste rol om er een evenement neer te kunnen zetten.

Als voorbeeld: ik vind een schitterende locatie, met eigenlijk wel een (te) hoge huurprijs en dan is een onderdeel van het contract dat als een organisatie dezelfde locatie voor meerdere dagen wilt huren en mijn dag valt daarin, dan wordt mijn contract opgezegd. Met vaak maanden van voorbereiding van mijn kant, gaat zo’n clausule niet werken. Dit is dan maar een voorbeeld waar ik zo vaak tegenaan loop. Lees meer…

Nieuwe evenementen 2017

Op 4 maart staat het 1e evenement 2017 gepland op het Domein de Renesse in Malle (België). Dit evenement was binnen 14 dagen bijna uitverkocht, er is nu nog plaats voor 4 fotografen.
Gezien de vele vraag overweeg ik om nog een 2e dag op deze locatie in te plannen.

Op 28 mei is het terugkerende Lente Event op The Lodge in Gilze. Deze locatie met zijn Western Dorp, Jungle en Oase is een bron voor creatieve fotografie. Voor meer info en tickets, zie de webpagina.

In april komt nog een event op een erg unieke locatie. De laatste besprekingen vinden nu plaats en ik hoop snel het contract te kunnen ondertekenen.

Als je geen nieuws wilt missen, laat dan uw emailadres achter en je krijgt regelmatig de nieuwsbrief met aankomende evenementen, nieuwtjes en terugblikken toegezonden.

Wim

 

 

QR code’s in evenementen

Vanaf vandaag vindt u ook een QR code in de evenementen waarmee direct de Facebook pagina kan worden bezocht voor nog meer informatie en de actuele stand van zaken.

Nieuwsbrief 12 in aantocht

Vandaag nieuwsbrief 12 schrijven en verzenden. Wil je deze ook ontvangen, laat dan je email adres en naam achter op deze website en je mist niets meer…….

Volgend event

  1. Victorian Boudoir Shoot

    11 december om 10:00

Blijf op de hoogte!

Wilt u als eerste de nieuwste evenementen en het laatste nieuws ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar de volgende evenementen?

Bekijk alle aankomende fotografie evenementen...