Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

The Lodge Wilde Westen – Kerst Event 2020

13 december 2020 om 10:00 - 17:00

| €37.50

WVW-Photography-events.nl presenteert met trots op 13 december zijn 6e Kerstevent op The Lodge in Gilze.
Op deze locatie wordt het Kerstevent 2020 georganiseerd in een mooie en warm ingerichte omgeving.

Dresscode: Gala- en Kerstkleding – Dickens Style – Western

Uiteraard nodig ik de modellen uit in passende kerstkleding zoals galajurken, maar ook in Dickens style, om zichzelf van de mooiste kant te laten zien.

Het event is niet alleen toegankelijk voor modellen en fotografen, maar ook haar of zijn partner is welkom voor een romantische fotosessie.
Speciaal voor model of fotograaf met partner is een combiticket beschikbaar en u bespaart 10 euro ten opzichte van 2 losse tickets.

Nieuw: Als een fotograaf en model samen het event bezoeken, dan is 10 euro korting mogelijk via een speciaal ticket op deze site.

Indien u met uw gezin wilt komen, neem dan even contact op via email op deze website voor een speciaal tariefarrangement.

Visagisten en stylisten worden van harte uitgenodigd om hun bijdrage te leveren aan een groots event en hebben toegang na betaling van 10 euro voor entreekosten.

U wordt ontvangen met koffie of thee en gedurende de dag zijn koffie, thee en water beschikbaar.
Voor fris, Jus d’ Oranje en bier betaalt u  € 2,00; voor wijn (rood of wit) en rosé: € 2,50

Visagie:
Modellen kunnen tegen een vergoeding van 5 euro per half uur gebruik maken van de diensten van de aanwezige visagisten.

Visagisten betalen 10 euro entree voor organisatiekosten.

Deelname:
Na betaling van de entreekosten is uw deelname definitief. Bij verhindering vindt geen restitutie plaats. Het is toegestaan het ticket over te dragen, mits de gegevens van de vervangende deelnemer bekend wordt gemaakt aan de organisator.

The Lodge

In het plaatsje Gilze , gelegen in het mooie Brabant te midden van een bosrijke omgeving,  komt u onverwacht terecht in een omgeving die terug gaat naar de tijd van het Wilde Westen. De huizen met veranda’s, de saloon, de smederij, het kantoor van de sheriff, de gevangenis, het staat er allemaal. Voldoende mogelijkheden om lekker creatief bezig te zijn met fotografie en voor de modellen om eens gekleed te gaan in de stijl van de omgeving. Uiteraard ontbreken de visagisten niet om net dat beetje extra te geven voor een mooie fotosessie.

Behalve het Wilde Westen is er ook een Oase ingericht en een jungle.
De Oase kent een aantal gevels in die stijl en een grote bijpassende ingerichte tent en wat is nu een jungle zonder een paar grote mooie papegaaien en rose flamingo’s.
De locatie omvat ook een grote feestzaal die volledig in stijl is ingericht en die genoeg mogelijkheden heeft om ook daar te fotograferen.

Overzicht locatie:

 

 

Gegevens

Datum:
13 december 2020
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€37.50

Organisator

WvW Photography Events
Telefoon:
06-26925151
E-mail:

Locatie

The Lodge
Alphensebaan 14, Gilze, Nederland
+ Google Maps